PSX_20160218_115429

Welkom bij Spirit Mind Body Rotterdam, je hebt zojuist de eerste stap gezet in de juiste richting! Spirit Mind Body heeft als doel om jou te helpen naar een harmonieus en gezond leven en biedt de juiste combinatie die je nodig hebt om dit te bereiken.

Ieder mens heeft zo nu en dan wel eens last van negatieve gedachtes, boosheid of een dip waardoor je even niet lekker in je vel zit. Vaak verdwijnt dit ook wel weer vanzelf, maar wat als het niet verdwijnt, dan kan dit erg vervelend zijn. In ons leven maken wij positieve en negatieve dingen mee die ons denken beïnvloed, mede hierdoor worden wij gevormd zoals wij nu denken over onszelf en over een ander. Sommige ervaringen kunnen zo een diepe indruk bij je achterlaten waardoor je last kan krijgen van een angststoornis of posttraumatische stressstoornis. Deze stoornissen gaan regelmatig gepaard met lichamelijke klachten zoals, hoofdpijn, nekpijn, rugpijn, maag en darm klachten.

Door middel van Coaching en/of lichamelijke trainingen word je geholpen om van deze klachten af te komen, je doel te behalen en om weer in balans te zijn zodat je zonder angst of problemen door het leven kan gaan. Mensen zien vaak op tegen zware therapievormen, bij Spirit Mind Body hoef je daar niet druk om te maken! Je bent niet verplicht om te vertellen over jouw vervelende ervaringen, jij bepaald zelf wat je wilt vertellen en samen gaan wij op zoek naar de oplossing waarbij ik jou sturend begeleid.

Naast de gesprekken heb ik een speciaal programma ontwikkeld waarbij het mogelijk is om de coaching gesprekken te combineren met diverse lichamelijke oefeningen. Stress en negatieve gedachtes zorgen ervoor dat er spanning ontstaat in het lichaam, deze spanning kan op verschillende manieren aangepakt worden bijvoorbeeld door ontspanning en ademhalings oefeningen. Een tweede mogelijkheid is om even alles van je af te slaan op oefenkussentjes. Het voordeel van deze combinatie is om spanning in het lichaam te herkennen en deze te verhelpen, tegelijkertijd word er gewerkt aan foutieve gedachtes en het herstellen hiervan. Tijdens het eerste consult zal er een intake gesprek plaatsvinden, waarbij er een passend behandelplan zal worden opgesteld.

Er zijn tegenwoordig veel mensen die hulp nodig hebben maar financieel niet veel te besteden hebben, als u ook in een moeilijke positie zit maar toch hulp nodig heeft aarzel dan niet om contact op te nemen.
De behandelaar Stephen Ghazi staat geregistreerd als erkend therapeut bij Stibag, stichting ter bevordering van de alternatieve geneeskunde, www.stibag.nl en bij de grootste Onafhankelijke Beroepsorganisatie Gcoach, www.Gcoach.nl