Personal Training

De personal training is speciaal ontwikkeld om aan de weerbaarheid en algehele fysieke gezondheid te werken. Deze training richt zich tot iedere vrouw of man, ongeacht conditie en leeftijd, die zich mentaal en fysiek weerbaarder en sterker wil maken maar ook als je moet afvallen vanwege persoonlijke klachten of op aanraden van een arts. De training bestaat uit de combinatie van kracht en conditie training zonder toestellen, in combinatie met zelfverdedigingstechnieken. Personal training is 100% aandacht krijgen van de instructeur die tevens Mental Coach is, je krijgt op een verantwoordelijke en juiste manier de hulp die je nodig hebt om jouw doelen te behalen, daarnaast kunnen wij je goed adviseren en begeleiden op het gebied van voeding door middel van een Diëtiste/ voedingsdeskundige.

Door deze training zul je in staat zijn om sterker, zelfverzekerder en veiliger door het leven te gaan en de zware bagage van je af te zetten. Door de jarenlange ervaring die de trainer heeft opgebouwd, kun je ervan uit gaan dat je op een juiste en verantwoorde manier begeleid wordt.

Ben je geïnteresseerd en wil je snel beginnen? meld je dan aan via de contact pagina en start met je persoonlijke reis voor meer weerbaarheid betere conditie en mentale kracht!!