Body

Personal Training

De personal training is speciaal ontwikkeld om aan de weerbaarheid en algehele fysieke gezondheid te werken. Deze training richt zich tot iedere vrouw of man, ongeacht conditie en leeftijd, die zich mentaal en fysiek weerbaarder en sterker wil maken. Maar ook als je moet afvallen vanwege persoonlijke klachten of op aanraden van een arts. De training bestaat uit de combinatie van kracht en conditie training zonder toestellen, in combinatie met zelfverdedigingstechnieken. Personal training is 100% aandacht krijgen van de instructeur die bovendien Mental Coach is. Je krijgt op een verantwoordelijke en juiste manier de hulp die je nodig hebt om je doelen te behalen.

Door deze training zul je in staat zijn om sterker, zelfverzekerder en veiliger door het leven te gaan en de zware bagage van je af te zetten. Door de jarenlange ervaring die de trainer heeft opgebouwd, kun je ervan uit gaan dat je op een juiste en verantwoorde manier begeleid wordt.


Tai Chi

Tai Chi is een oude bewegingsleer uit China en word wereldwijd beoefend door mensen die meer balans zoeken en zich fitter willen voelen. Tai Chi word voornamelijk beoefend voor een betere gezondheid en meditatie. Door Tai Chi te beoefenen wat ontspannend werkt, word je bewust van alle spanningen in het lichaam. Door spanning en stress kun je last krijgen van pijn in de nek, schouder, hoofd en de maag.

Door te concentreren op ontspanning in combinatie met beweging word je verlost van de spanning in het lichaam en zal de energie beter gaan stromen. Als er geen spanning meer is dan houd Tai Chi u gezond.

Tai Chi word op een rustige manier beoefend en is toegankelijk voor iedereen ongeacht de leeftijd. De vorm die we doen is de 24 Yang stijl, ook wel de verkorte versie genoemd. Door deze training leer je om balans te krijgen, spanning en stress te verminderen en toename in energie te krijgen. Hierdoor voel je je goed.


IN JE KRACHT STAAN (PASANG)

Deze praktische training is ontwikkeld om jou op fysiek en mentaal vlak te versterken. Op mentaal vlak leert het jou om in je kracht te staan en hoe je dit kunt inzetten om jezelf sterk te maken. Vindt je het moeilijk om beslissingen te maken, om nee te zeggen of heb je last van storende gedachtes, dan is deze praktische training zeer geschikt om stabiliteit te krijgen.

Voor de vechtkunst biedt het stabiliteit, kracht en doorzettingsvermogen. Je wordt bewust van de houding en hoe je dit kunt versterken door je aandacht beter te richten en om te zetten naar kracht. Stabiel staan is in sommige situaties noodzakelijk terwijl in andere gevallen je juist licht moet staan voor snelheid. Deze training geeft je de tools zodat je beter bewust word hiervan en hoe je dit kunt versterken.

Deze training is voor iedereen toegankelijk, ervaring of conditie is niet nodig!

Kernpunten van deze les zijn:

  • Concentratie en Meditatie
  • Trainen van 3 houdingen
  •  Balansverdeling
  • Visualisatie

De les is niet gebaseerd op conditie of kracht maar op het bewust worden en werken met de energie. Je leert dus hoe je eigen energie en aandacht kunt sturen in deze les.


Workshops

Bent u op zoek naar een leuke, uitdagende en effectieve workshop voor uw bedrijf of organisatie dan bent u bij ons op het juiste adres!

We bieden aan, Tai Chi, Dameszelfverdediging, Jeet Kune Do, Pencak Silat, Ninjutsu en wapentrainingen. Uiteraard zal er een aangepaste training voor uw bedrijf ontwikkeld worden en zal voor iedereen toegankelijk zijn, ervaring is niet vereist! De mogelijkheid bestaat om de workshop bij ons op de sportschool te krijgen of op locatie.

De kosten van een workshop is afhankelijk van de tijd, plaats en aantal deelnemers. Is uw bedrijf of organisatie in Rotterdam gevestigd dan betaald u geen reiskosten, in alle andere gevallen brengen we reiskosten in rekening.

Als u geïnteresseerd bent in een workshop of een doorlopende training stuur dan een mailtje.