spirit

Spirituele ontwikkeling

Binnen de spirituele ontwikkeling word er gewerkt met en aan de 6 punten die rechts in het beeld staan (op je smartphone zal dit beneden staan) Door de oefeningen visualisatie en meditatie word het mogelijk om je intuïtie, gevoeligheid en innerlijke kracht te vergroten. Hierdoor ontstaat er een éénheidsgevoel en een connectie met de energieën in en om je heen.

Je wordt bewuster van positieve en negatieve krachten maar ook helder en scherper zien doordat je langzaam het innerlijk oog (ook wel 3e oog) ontwikkeld. Dit uit zich op verschillende manieren, helder zien, helder voelen, intensere dromen, voorgevoelens en, weten.

Innerlijke kracht is werken met Chi door middel van visualisatie en ademhalingsoefeningen, Tai Chi, Chi Kung maar ook de Indonesische jurus helpen je om deze Innerlijke kracht te versterken. Door deze kracht te versterken en bewust te worden van deze energie, word het mogelijk om sturing te geven en jezelf en anderen te helpen bij blessures.

Daarnaast is het uitermate geschikt ter versterking van het immuunsysteem waardoor je minder snel ziek wordt of sneller kan herstellen. Het is zelfs mogelijkheid om anderen te helpen door de energie naar buiten door de handen te laten stromen. Dit vergt jaren van training en dan nog zal je lang niet alle ziekten of klachten kunnen verhelpen. Het is geen vervanging voor de reguliere zorg maar het kan een positieve bijdrage leveren daar waar mogelijk is.

De trainingen zullen hoofdzakelijk bestaan uit de volgende oefeningen: 

Concentratie/meditatie, visualisatie en ademhalingstechnieken, daarnaast zal er ook wat theoretische stof behandeld worden. 

De website zal langzaamaan uitgebreider worden dus kom regelmatig terug.