Yoga

Nâm Authentic Yoga is Yoga beyond styles, completely rooted in original spirituality and especially fit to meet the demands of modern day urbanized living.

Het lichaam is een instrument en jij bent een deel van het geheel.  

De yogalessen zijn o.m. gericht op moeiteloosheid, speelsheid, adem, houding, vriendelijkheid, (veer)kracht, overgave enzovoorts. Trainen in afstemming en openheid zijn sleutelwoorden.  

Yoga is een compleet pakket voor het oefenen van lichaam én geest. Meditatie en zelfobservatie zijn instrumenten om Awareness uit te nodigen. 

Elk niveau kan meedoen onervaren, beginner, gevorderd. Onder begeleiding bewandelt een ieder zijn unieke weg.

De opbouw van de les bestaat uit een variatie van de volgende onderdelen:

  • Bewustwording d.m.v. een zittende Bodyscan
  • Pranayama- Ademhalingsoefeningen
  • Asha meditatie m.b.v. ratel en stilte
  • Asana’s-Yogaoefeningen
  • Shavasana-Relaxatie
  • Mantra Chanting  
Over Andjanie Bahorie

Vanuit een traditioneel Hindoestaanse achtergrond en opgroeiend in Nederland ontstond al jong een eigen zoektocht naar spiritualiteit. Deze leidde op 20-jarige leeftijd naar India, waar een 5 jaar durende intensieve scholing volgde in Patanjali Yoga en klassiek Indiase tempeldans. Terug in Nederland ontmoette Andjanie haar spirituele leraar Yoginâm Abbahjí, tot op de dag van vandaag een levende bron van inspiratie. Andjanie studeerde Bewegingsexpressie Therapie en heeft in haar werk ruime ervaring opgedaan met Trauma Sensitieve Yoga.

Binnenkort meer informatie over de oorsprong van Nâm Yoga en Patanjali

We willen graag beginnen bij 6 aanmeldingen, zodra je hebt aangemeld dan plaatsen we jou op de lijst, als er genoeg aanmeldingen zijn dan kunnen we starten!